Tarikh Kursus Kahwin Datuk Keramat Untuk Bulan April 2017

kursus kahwin datuk keramatKepada anda yang masih belum tahu tentang pusat kursus kahwin Datuk Keramat, penganjuran kursus pra perkahwinan di sini sudah berlangsung sejak bulan Oktober 2015.

Buat masa ini, penganjuran kursus kahwin di sini adalah pada SETIAP HARI SABTU dan AHAD setiap minggu, setiap bulan. Walaupun ada hari Sabtu dan Ahad yang jatuh pada hari cuti umum, penganjuran kursus kahwin tetap dijalankan.

Ianya dianjurkan di Dewan Ceramah Masjid Al-Akram, Kampung Datuk Keramat yang amat dekat dengan Stesen LRT Datuk Keramat dan Pasar Datuk Keramat.

Yang menariknya, di kawasan ini, terdapat banyak kedai-kedai makan yang memang popular dan lazat makanannya – Nasi Ayam Mesh, kedai nasi kerabu, kedai roti John dan banyak kedai-kedai tom yam.

Bagiamanapun, anda tak perlu risau kerana makan-makan sebanyak 3 kali makan-makan memang disediakan untuk semua peserta kursus kahwin Datuk Keramat di sepanjang waktu kursus nanti.

Berikut adalah tarikh kursus perkahwinan di sini dan petugas adalah Abang Lukman, 019 3839170.

TARIKH KURSUS KAHWIN DATUK KERAMAT APRIL 2017

 

  • 01-02 APRIL Sabtu & Ahad – BOOKING MASIH DIBUKA

 

  • 08-09 APRIL Sabtu & Ahad – BOOKING MASIH DIBUKA

 

  • 15-16 APRIL Sabtu & Ahad- BOOKING MASIH DIBUKA

 

  • 22-23 APRIL Sabtu & Ahad- BOOKING MASIH DIBUKA

 

  • 29-30 APRIL Sabtu & Ahad- BOOKING MASIH DIBUKA

 

 

Kepada anda yang berada di kawasan Kuala Lumpur dan tercari-cari kursus kahwin di Kuala Lumpur, ini adalah pusat kursus kahwin yang amat sesuai jika anda ingin mengikuti kursus kahwin.

Ini kerana anda boleh sampai dengan mudah ke kursus kahwin Datuk Keramat menggunakan kemudahan awam seperti bas, teksi atau LRT.

Jaraknya pun hanyalah 10 minit ke 15 minit sahaja dari KLCC.

Bagi anda yang ingin mmebuat pertanyaan atau membuat booking, anda boleh terus Whatsapp Abang Lukman di 019 3839170.

Anda juga boleh melihat lain-lain info tentang Kursus Kahwin Datuk Keranat di laman web rasminya, www.KursusKahwinKL.net

😀

 

 

 

Follow saya
Shares
%d bloggers like this: