Bagi anda yang berada atau bermastautin di Kuala Lumpur, sekiranya anda tercari-cari di mana anda boleh masuk kursus kahwin dan mendapatkan sijil kursus kahwin – kursus kahwin Datuk Keramat adalah lokasi penganjuran kursus yang baik untuk anda.

Begitu juga sekiranya anda tercari-cari kursus kahwin Pandan, kursus kahwin Ampang atau kursus kahwin Hulu Langat, kursus kahwin Keramat berada tidak jauh dari anda.
 

Lokasi

Bagi anda yang masih belum tahu, kursus kahwin ini terletak hanyalah 5 minit sahaja jaraknya dari Stesen LRT Dato’ Keramat.

Oleh itu, anda boleh menggunakan LRT untuk tiba ke sana.

Bagaimanapun, sekiranya anda datang dengan memandu sendiri, terdapat ruang parking yang luas di sebelah dewan ceramah Masjid Al-Akram Datuk Keramat. Anda boleh park kereta anda di situ secara percuma sahaja.

Dewan ceramah pula terletak di tingkat 1 di dalam Masjid Al-Akram Kampung Datuk Keramat yang dikelilingi oleh banyak kedai makan, ada mesin ATM (MEPS) dengan ruang ceramah yang selesa serta berhawa dingin.

Anda juga boleh menemui lokasi ini dengan menggunakan WAZE dengan hanya menaip “kursus kahwin Datuk Keramat”.
 

Penganjuran kursus kahwin Datuk Keramat

Penganjuran kursus perkahiwnan ini adalah sebanyak 2 kali sebulan – pada Sabtu & Ahad awal bulan dan hujung bulan, setiap bulan.

Di bawah adalah tarikh penganjuran kursus kahwin Datuk Keramat yang terkini untuk bulan Ogos 2018, September 2018 dan Oktober 2018.
 

Tarikh terkini

1. Ogos 2018

  • 4-5 Ogos 2018 – Booking masih dibuka
  • 25-26 Ogos 2018 – Booking masih dibuka

2. September 2018

  • 1-2 September 2018 – Booking masih dibuka
  • 29-30 Septe,ber 2018 – Booking masih dibuka

3. Oktober 2018

  • 6-7 Oktober 2018 – Booking masih dibuka
  • 27-28 Oktober 2018 – Booking masih dibuka

 

Pertanyaan atau booking

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan atau ingin membuat booking kursus kahwin Datuk Keramat, anda boleh call atau Whastapp Abang Amin di 019 3300961.

Atau anda boleh Whatsapp melalui LINK ini, http://kursuskahwincommy.wasap.my

 

Maklumat lanjut

Anda juga boleh melihat maklumat lanjut di laman web utama, www.kursuskahwin.com.my
 
 

Follow saya
Shares
%d bloggers like this: