Tarikh Atau Jadual Kursus Kahwin Hari Bekerja Available Pada Bulan Oktober 2018

 
Buat pengetahuan anda, di kawasan Kuala Lumpur, kursus kahwin hari bekerja atau kursus kahwin weekdays ini adalah kursus kahwin yang dianjurkan pada hari Rabu dan Khamis.

Penganjuran ini disediakan dengan matlamat khas untuk membantu beberapa golongan muda-mudi atau bakal pengantin yang berada dalam situasi berikut:

1. Muda-mudi atau bakal pengantin yang URGENT untuk mendapatkan sijil kursus kahwin yang mana mereka sudah pun mempunyai tarikh perkahwinan.

Muda-mudi atau bakal pengantin ini agak sukar untuk sertai kursus kahwin pada hari hujung minggu (Sabtu dan Ahad) kerana terpaksa bekerja pada hari Sabtu dan Ahad.

2. Muda-mudi atau bakal pengantin dari luar kawasan Kuala Lumpur yang URGENT hendak mendapatkan sijil kursus kahwin kerana telah pun ada tarikh bernikah.

Bagaimanapun, mereka sukar hendak mendapatkan tarikh yang available atau tempat di kursus kahwin yang available di negeri masing-masing dengan kadar yang segera kerana tempat duduk sering penuh dan mereka terpaksa menunggu lebih lama.

3. Muda-mudi yang belum ada tarikh nikah tetapi ingin membuat persediaan awal dengan sertai kursus kahwin untuk mendapatkan sijil kursus kahwin.

Mereka mungkin sibuk pada hari hujung minggu (Sabtu dan Ahad) kerana bekerja, belajar atau aktif dengan aktiviti berpersatuan, kelab atau bersukan.
 
 

Jika anda dan pasangan juga termasuk di dalam 3 golongan ini, anda boleh memilih tarikh-tarikh kursus kahwin hari biasa ini seperti di bawah:
 
 

Tarikh available kursus kahwin hari bekerja atau kursus kahwin weekdays bulan Oktober 2018:

 
+ 3-4 Oktober 2018 (Rabu & Khamis) – BOOKING masih dibuka – Danau Kota & Gombak

+ 10-11 Oktober 2018 (Rabu & Khamis) – BOOKING masih dibuka – Danau Kota

+ 17-18 Oktober 2018 (Rabu & Khamis) – BOOKING masih dibuka – Danau Kota

+ 24-25 Oktober 2018 (Rabu & Khamis) – BOOKING masih dibuka – Danau Kota & Gombak

+ 31 Oktober-1 November 2018 (Rabu & Khamis) – BOOKING masih dibuka – Danau Kota
 
 
Sekiranya anda mempunyai apa-apa pertanyaan atau ingin membuat booking, anda boleh Whatsapp saya di Hotline 019 3300961.

Atau anda boleh KLIK LINK Whatsapp ini, http://kursuskahwincommy.wasap.my
 
 
Manakala untuk info details tentang kursus, anda boleh melihatnya di laman web utama, www.kursuskahwin.com.my
 
 
p.s. Jangan risau pasal yuran kerana yuran boleh dijelaskan pada hari anda hadir ke kursus nanti.
 
 
 

Admin
Profile
Shares