Tarikh Kursus Kahwin Danau Kota – Penganjuran Bulan Ogos 2017 Dan September 2017

tarikh kursus kahwin danau kota ogos 2017 hingga september 2017Biar saya jelaskan tentang tarikh kursus kahwin danau Kota.

Bagi anda yang masih belum tahu, kursus kahwin Danau Kota menganjurkan kursus kahwin pada setiap hari hujung minggu dan juga pada hari bekerja.

Untuk kursus kahwin hujung minggu, ianya dijalankan pada setiap hari Sabtu dan Ahad setiap minggu, setiap bulan.

Manakala untuk kursus kahwin hari bekerja, ianya adalah pada setiap hari Rabu dan Khamis setiap minggu, setiap bulan.

Untuk memudahkan anda melihat tarikh-tarik kursus kahwin yang available di Danau Kota ini untuk bulan Ogos 2017 dan September 2017, anda boleh lihat tarikh-tarikh penganjuran di image ini.

 

Susah ke nak ke kursus kahwin Danau Kota?

Kursus kahwin Danau Kota ini terletak di lokasi yang popular di area Setapak iaitu terletak betul-betul di tapak Uptown Danau Kota.

Jaraknya hanyalah 2 minit sahaja dari shopping kompleks Setapak Sentral (atau nama lamanya, KL Festival City).

Ianya juga terletak betul-betul bersebelahan dengan stesen minyak Shell Danau Kota dan juga Petronas Danau Kota.

Paling mudah jika anda menggunakan WAZE. Taip saja ‘kursus kahwin Danau Kota’ – anda pasti akan jumpa kursus kahwin Danau Kota di WAZE.

 

Dewan ceramah kursus kahwin Danau Kota terletak di tingkat 1 Bangunan Medan Selera Danau Kota dan ianya mempunyai lobby yang luas dan tenang yang amat sesuai dengan aktiviti sebegini.

 

Besar ke dewan ceramah kursus kahwin Danau Kota ni?

kursus kahwin danau kota Untuk pengetahuan anda, dewan ceramah kursus kahwin Danau Kota ini boleh memuatkan sehingga 150 orang peserta.

Tetapi atas dasar menjaga keselesaan para peserta, penganjur akan menerima jumlah peserta cuma sehingga 130 orang peserta sahaja.

Barulah para peserta rasa lebih selesa dan keadaan tidak menjadi terlalu padat.

 

Di bawah dewan ceramah, terdapat tempat makan-makan (medan selera) yang mana tiga kali makan-makan disediakan untuk para peserta di sepanjang waktu kursus kahwin nanti.

 

Mudah tak dapat parking?

Alhamdullillah. Terdapat banyak ruang parking di sekeliling tempat kursus kahwin Danau Kota ini.

 

Bagi anda yang ingin bertanya dengan lebih lanjut tentang tarikh peganjuran kursus kahwin Danau Kota ini, anda boleh terus Whatsapp ke Hotline 019 3300961.

Manakala untuk melihat alamat penuh dan peta lokasi (Google Maps) kursus kahwin Danau Kota anda boleh klik link ini, www.kursuskahwin.com.my/lokasi-kursus-kahwin-danau-kota

🙂

 

Shares

Discover more from Kursus Kahwin Com My

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading