Tarikh Kursus Kahwin Taiping Untuk Bulan April 2017

kursus kahwin taipingKursus kahwin Taiping telah memulakan khidmat penganjuran kursus kahwin kepada muda-mudi dan bakal pengantin sejak bulan Mei 2016.

Pada mulanya, tidak ramai muda-mudi yang masuk kursus di sini. Tetapi sejak tahun 2017 ini, muda-mudi dan bakal pengantin telah mula mengenali kursus kahwin Taiping. Semakin ramai yang mula ikuti kursus perkahwinan di sini.

Selain muda-mudi atau bakal pengantin dari kawasan Taiping dan Kamunting, terdapat juga muda-mudi dan bakal pengantin yang datang sejauh dari Grik atau Kuala Lumpur datang berkursus di sini.

Jika anda masih belum tahu, lokasi pusat kursus kahwin Taiping ini adalah betul-betul di sebelah AEON Mall Taiping. Dan ianya adalah di atas kedai Seng Heng. Dari jalan besar di situ, anda akan nanpak pusat kursus kahwin Taiping ini.

Petugas yang mengandali dan membantu muda-mudi dan bakal pengantin di sepanjang waktu kursus adalah Kak Sue. Kak Sue boleh dihubungi melalui Whatsapp di 019 4400043.

Sehingga kini, Kak sue telah membantu ramai muda-mudi mendapatkan SIJIL KURSUS KAHWIN AKAN DIANUGERAHKAN TERUS kepada semua peserta pada hari akhir kursus kahwin nanti.

Berikut adalah tarikh kursus perkahwinan di sini.

TARIKH KURSUS KAHWIN TAIPING APRIL 2017

    • 01-02 APRIL Sabtu & Ahad – BOOKING MASIH DIBUKA

 

    • 08-09 APRIL Sabtu & Ahad – BOOKING MASIH DIBUKA

 

    • 15-16 APRIL Sabtu & Ahad- BOOKING MASIH DIBUKA

 

    • 22-23 APRIL Sabtu & Ahad- BOOKING MASIH DIBUKA

 

  • 29-30 APRIL Sabtu & Ahad- BOOKING MASIH DIBUKA

Kepada anda yang berada di kawasan Taiping dan Kamunting, ini adalah pusat kursus kahwin yang amat sesuai jika anda ingin mengikuti kursus kahwin dan mendapatkan sijil kursus kahwin.

Selain mengikuti kursus, anda boleh mendapatkan banyak kemudahan seperti ATM, kedai handphone, kedai makan, McD, KFC atau bershopping di AEON Mall Taiping selepas anda dan pasangan masuk kursus.

Bagi anda yang ingin mmebuat pertanyaan atau booking, anda boleh terus Whatsapp Kak Sue di 019 4400043.

Anda juga boleh melihat lain-lain info penting tentang Kursus Kahwin Taiping di laman web rasminya, www.KursusKahwinTaiping.com.

😀

 

Shares

Discover more from Kursus Kahwin Com My

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading